Afspraak maken

Hier vind je alle informatie over de verschillende afspraken en kan je ze reserveren. Afspraken voor vaccinatie covid/griep, sneltest covid, huidanalyse, gezondheidsprofiel meten, …  Bij vragen kan je ons deze via de contactpagina stellen.

Adres en routebeschrijving

Wij zijn bereikbaar via tram 8 en 24 die voor de apotheek stoppen. Op wandelafstand vind je bus 33, 420, 421 en 422. Parkeren kan in de straat of in de 2 naburige publieke parkings. Parking 1 thv Herentalsebaan 230 (150m) of aan parking 2 thv Herentalsebaan 299 (95m).

Maak bij ons een afspraak voor:

Binnenkort kan je bij ons terecht voor een griep- en/of covid vaccinatie. Maak je afspraak hieronder

De beste periode voor een griepvaccinatie is in november. Je betaalt enkel het remgeld van je vaccin. Er is geen doktersvoorschrift nodig.

De beste periode voor de covidvaccinatie is oktober. Dit vaccin is gratis, maar een afspraak is vereist. Er is geen doktersvoorschrift nodig.

Neem je minstens 5 (terugbetaalde) geneesmiddelen per dag? Weet je niet zeker of je ze wel correct inneemt? Vergeet je ze ooit in te nemen? Voel je je soms niet goed nadat je medicatie hebt ingenomen? Heb je vragen over je geneesmiddelen?

Wij kunnen je een (gratis) persoonlijke begeleiding – een medicatienazicht – aanbieden en al je vragen beantwoorden.

Zich goed voelen en energiek zijn, gaan vaak samen. Het is het evenwicht tussen je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn dat relevant is. Goed nieuws: je eigen leefstijl is de sleutel voor meer energie: voeding, slaap, beweging, ontspanning… Door hier aandacht aan te besteden kunnen we samen de nodige hefbomen identificeren. Met yoboo krijg je de nodige inzichten en word je stap voor stap begeleid zodat je je op elk moment van het proces goed voelt en gericht actie kan nemen om jouw welzijn te ondersteunen.

Om dit te realiseren stellen wij je een gepersonaliseerde aanpak voor, ontwikkeld door yoboo. Deze bestaat uit 5 stappen met analyse-, actie- en testmomenten. Met onze begeleiding kan je genieten van een aanpak gepersonaliseerd voor jou.

Mogelijke onderwerpen: slaapstoornissen, stress&burnout, verteringsproblemen, ..?

  1. De eerste stap is de CHECK IN (vragenlijst + bespreking). We registreren je op het yoboo platform met toegang tot de Lifestyle Test (60 vragen). Nadien check-in afspraak van 15 minuten om samen de inzichten te bekijken en te bespreken.

  2. Op basis van jouw verwachtingen en/of wensen en de resultaten van de Lifestyle Test volg je een persoonlijk traject van 3 maanden. Een actieplan in combinatie met een technologische testen.

Ben je benieuwd naar de conditie van je huid? Wat is je biologische leeftijd, je fototype of ben je benieuwd naar de zorg die je huid écht nodig heeft? Bij deze huidanalyse gaan we de conditie van je huid meten m.b.v. vijf verschillende meetinstrumenten van het Callegari meettoestel, waarna we dit uitgebreid analyseren. Je krijgt het resultaat en bijhorende adviezen of tips mee naar huis. Een afspraak duurt 15 minuten.

Je mineralen (magnesium, fosfor, zink,…) gemeten op celniveau dmv fotospectrometrie. Voor tekorten op te sporen en aan te vullen. In combinatie met noodzakelijke lifestyle tips. Een afspraak duurt 15 minuten.

Officiële snelle antigeentest. Deze test is niet (meer) terugbetaald. Bij een positief resultaat word je persoonlijk gecontacteerd binnen het uur. Na 2 – 4 uur kan je de resultaten raadplegen op de CovidSafeBE-app of mijngezondheid.be.  Mondmasker opzetten verplicht.

Maak nu een afspraak

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Selecteer een afspraak en scroll naar beneden om een dag-en tijdstip te kiezen