Afspraak maken

Benieuwd naar jouw gezondheidsprofiel, de conditie van je huid of heb je een covid-19 certificaat nodig? Maak dan hier je afspraak. Bij vragen kan je ons deze via de contactpagina stellen.

Adres en routebeschrijving

Wij zijn bereikbaar via tram 8 en 24 die voor de apotheek stoppen. Op wandelafstand vind je bus 33, 420, 421 en 422. Parkeren kan in de straat of in de 2 naburige publieke parkings. Parking 1 thv Herentalsebaan 230 (150m) of aan parking 2 thv Herentalsebaan 299 (95m).

Maak bij ons een afspraak voor:

 Een covid-19 certificaat nodig voor een reis of een evenement? Maak dan hier je afspraak. Neem zeker je eID mee. Na maximaal 4 uur is je resultaat te vinden op de CovidSafeBE-app of op mijngezondheid.be. De prijs van de test bedraagt €29,90 en wordt niet terugbetaald. Opgelet: kijk goed na hoe lang jouw certificaat geldig moet zijn en/of je reisbestemming een snelle antigeentest accepteert.

Heb je symptomen of ben je in contact geweest met een positief persoon? Of kom je terug van reis? Dan kunnen wij een snelle antigeentest bij je uitvoeren. Deze test is terugbetaald. Na maximaal 4 uur kan je de resultaten raadplegen. 

Heb je graag inzicht in jouw gezondheidsprofiel? Of wil je jouw batterij helemaal opladen? De nutricheck is een onderdeel van onze yoboo lifestyle aanpak om jouw gezondheid naar een hoger niveau te brengen. Bij dit onderdeed gaan we in een 1 op 1 gesprek jouw nutriënten (vitaminen, mineralen en spoorelementen) ter hoogte van de cel bekijken. Dit doen we op basis van lichtfotospectrometrie op de huid. De prijs van deze meting en uitgebreide analyse bedraagt € 25 en duurt ongeveer 15 minuten.

en je benieuwd naar de conditie van je huid? Wat is je biologische leeftijd, je fototype of ben je benieuwd naar de zorg die je huid écht nodig heeft? Bij deze huidanalyse gaan we de conditie van je huid meten m.b.v. vijf verschillende meetinstrumenten van het Callegari meettoestel, waarna we dit uitgebreid analyseren. Je krijgt het resultaat en bijhorende adviezen of tips mee naar huis.

De prijs van de huidanalyse met advies komt op € 15 en duurt ongeveer 15 minuten. Bij aankoop van een verzorgingsproduct wordt dit bedrag van het te betalen bedrag afgetrokken zodat de analyse kosteloos is.

Maak nu een afspraak

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Selecteer een afspraak en scroll naar beneden om een dag-en tijdstip te kiezen